Limitovaná edice

Slavíme 2. Narozeniny 

7.července, před dvěma lety, z jedné myšlenky, vize a vůle vzniklo TallGuys. Značka, která nabízí pohodlí, kvalitu a sebevědomí. Jsme moc vděční za to, že jsi tu stále s námi. Víme, že bez tebe bychom tu teď nebyli, a proto jsme si řekli, že by sis zasloužil něco víc, a to třeba zpestřit svůj šatník něčím úplně jiným, co tu od nás ještě nebylo. Z tohoto nápadu tak vznikla nová limitovaná edice, speciálně k našim druhým narozeninám.

LIMITOVANÁ EDICE

V limitované edici můžeš vybírat ze dvou variant vzorovaných triček, které jsou jako vždy z organické bavlny a ve vašem oblíbeném prodlouženém střihu. První z triček určitě ve tvém šatníku vynikne, pokud se normálně držíš spíše jednoduchého stylu. Jsme si jisti, že s našim vzorem určitě nešlápneš vedle.

Pokud si ale na vzory zas moc nepotrpíš, mysleli jsme i na tebe, a tak se z obyčejného bílého trička zrodilo tričko s minimalistickou kapsičkou, která je doplněna o originální vzor. Schválně nám dej vědět, jak se ti tričko s kapsičkou líbí. Třeba by se v budoucnu mohlo objevit i na některých našich bestsellerech, co ty na to?:thinking_face:

 
 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.