DOSKLAĎNENY KLASICKÉ A ROZSTŘIŽENÉ STŘIHY

Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JC Avatar autora Josef Chovanec | 14.9.2022
Jsem spokojený s rychlostí dodání a kvalitním zpracováním a střihem triček
O Avatar autora Ondra | 7.9.2022
Naprostá spokojenost! Super materiál a design, doporučuji!
M Avatar autora Mawo | 13.8.2022
Spokojenost. Jen mi chybí údaj o gramáži použité látky.
Avatar autora | 3.8.2022
D Avatar autora Dana | 3.8.2022
Skvělý osobní přístup e-shopu, zboží nápaditě zabalené. Dárek pro rodinného dlouhána se setkal s velkým úspěchem - konečně mu nefouká na záda a rukávy má až k zápěstí :-)
R Avatar autora Radek | 13.6.2022
Konečně trička, která jsou dělaná pro dlouhány :) Skvělý pohodlný materiál a perfektně padnou! A co víc, než to, že jsou vyrobená v Česku.
KK Avatar autora Karel Kratochvil | 31.5.2022
Super komunikace a dokonalý střih trička. Za mě top.
H Avatar autora Honza | 31.5.2022
Skvělá kvalita provedení. Ještě jsem neviděl kvalitněji propracované a materiálově vymazlené trička. Na trhu nemají produkty konkurenci. Do čeho jiného investovat, než do svého vlastního pohodlí.
Avatar autora | 13.5.2022
Dobrá komunikace a rychle dodání.
LK Avatar autora Lenka Kvapilova | 26.4.2022
Super pristup, napad, produkt. Skvely material a strih.
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 5.5.2022
Dobrý den Lenko, těší nás, že jste nejen s našimi produkty, ale i s naším přístupem spokojená. Děkujeme, Anička
Avatar autora | 26.4.2022
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní materiál trička
+ Perfektní střih

P Avatar autora Pavel | 20.4.2022
Pěkně baleno, osobní přístup, kvalita. Tak to má vypadat. Jen osobně bych přivítal prodloužené, dlouhý rukáv, v bílé barvě
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Pavle, mile Vás potěšíme, protože jsme již začali s plánováním trička podle Vašeho přání. Jsme rádi, že jste spokojený s balením, kvalitou a vyhovuje Vám i náš osobní přístup. Hezký den Anička
Avatar autora | 13.4.2022
+ rychle doruceni
+ kvaitni zabaleni zakoupenych vyrobku
+ osobni podekovani pana majitele

Avatar autora (Administrátor) 27.9.2022
Dobrý den Karle, těší nás, že se Vám náš přístup i kvalita doručení líbí, děkujeme. Hezký den Anička
D Avatar autora Dana H | 9.3.2022
Syn je velice spokojen a určitě objednám další
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Dano, velice nás spokojenost Vašeho syna těší, děkujeme. Hezký den, Anička
H Avatar autora Hana | 2.2.2022
Manžel z vánočního dárku nadšený, konečně dlouhé třička!
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Hano, to je skvělé! Jsme z Vaší odpovědi stejně tak nadšení, jako Váš manžel z triček. :) Děkujeme, Anička
T Avatar autora Tomáš | 20.1.2022
Konečně trička, která jsou kvalitní a perfektně sedí i při výšce 193cm! Materiál i střih na jedničku. Už nechci jiné tričko ani vidět :)
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Tomáši, jsme rádi, že jsme předčili Vaše očekávání a se střihem i velikostí jste spokojený. Je vidět, že naše trička lákají opravdové muže! Děkujeme, Anička
J Avatar autora Jiří | 5.1.2022
A Avatar autora Alena | 28.12.2021
Příjemný materiál, dobrý střih
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Aleno, děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Hezký den, Anička
K Avatar autora Kateřina | 27.12.2021
kvalitní materiál i ušití
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Kateřino, jsme rádi, že jste s celkovou kvalitou produktů spokojená. Děkujeme, Anička
Avatar autora | 25.12.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.