DOSKLADNĚNY VŠECHNY ČERNÉ, BÍLÉ - KLASICKÉ A ROZSTŘIŽENÉ TRIČKA

Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
5
35x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radek | 13.6.2022
Konečně trička, která jsou dělaná pro dlouhány :) Skvělý pohodlný materiál a perfektně padnou! A co víc, než to, že jsou vyrobená v Česku.
KK Avatar autora Karel Kratochvil | 31.5.2022
Super komunikace a dokonalý střih trička. Za mě top.
H Avatar autora Honza | 31.5.2022
Skvělá kvalita provedení. Ještě jsem neviděl kvalitněji propracované a materiálově vymazlené trička. Na trhu nemají produkty konkurenci. Do čeho jiného investovat, než do svého vlastního pohodlí.
Avatar autora | 13.5.2022
Dobrá komunikace a rychle dodání.
LK Avatar autora Lenka Kvapilova | 26.4.2022
Super pristup, napad, produkt. Skvely material a strih.
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 5.5.2022
Dobrý den Lenko, těší nás, že jste nejen s našimi produkty, ale i s naším přístupem spokojená. Děkujeme, Anička
Avatar autora | 26.4.2022
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní materiál trička
+ Perfektní střih

P Avatar autora Pavel | 20.4.2022
Pěkně baleno, osobní přístup, kvalita. Tak to má vypadat. Jen osobně bych přivítal prodloužené, dlouhý rukáv, v bílé barvě
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Pavle, mile Vás potěšíme, protože jsme již začali s plánováním trička podle Vašeho přání. Jsme rádi, že jste spokojený s balením, kvalitou a vyhovuje Vám i náš osobní přístup. Hezký den Anička
Avatar autora | 13.4.2022
+ rychle doruceni
+ kvaitni zabaleni zakoupenych vyrobku
+ osobni podekovani pana majitele

Avatar autora (Administrátor) 25.6.2022
Dobrý den Karle, těší nás, že se Vám náš přístup i kvalita doručení líbí, děkujeme. Hezký den Anička
D Avatar autora Dana H | 9.3.2022
Syn je velice spokojen a určitě objednám další
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Dano, velice nás spokojenost Vašeho syna těší, děkujeme. Hezký den, Anička
H Avatar autora Hana | 2.2.2022
Manžel z vánočního dárku nadšený, konečně dlouhé třička!
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Hano, to je skvělé! Jsme z Vaší odpovědi stejně tak nadšení, jako Váš manžel z triček. :) Děkujeme, Anička
T Avatar autora Tomáš | 20.1.2022
Konečně trička, která jsou kvalitní a perfektně sedí i při výšce 193cm! Materiál i střih na jedničku. Už nechci jiné tričko ani vidět :)
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Tomáši, jsme rádi, že jsme předčili Vaše očekávání a se střihem i velikostí jste spokojený. Je vidět, že naše trička lákají opravdové muže! Děkujeme, Anička
J Avatar autora Jiří | 5.1.2022
A Avatar autora Alena | 28.12.2021
Příjemný materiál, dobrý střih
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Aleno, děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Hezký den, Anička
K Avatar autora Kateřina | 27.12.2021
kvalitní materiál i ušití
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Kateřino, jsme rádi, že jste s celkovou kvalitou produktů spokojená. Děkujeme, Anička
Avatar autora | 25.12.2021
Avatar autora | 24.12.2021
Avatar autora | 21.12.2021
Velmi oceňuji osobní přístup a rychlou reakci na dotazy nebo připomínky, vše proběhlo hladce. Zboží je krásně zabalené. Přeju firmě hodně úspěchů a skvělých podnikatelských nápadů!
Avatar autora (Administrátor) 25.6.2022
Dobrý den Dano, děkujeme za 100 % hodnocení. Máme radost, že jste naším spokojeným zákazníkem a že v nás máte důvěru. :) Hezký den Anička
K Avatar autora Kateřina | 14.12.2021
Moc příjemný materiál, trika perfektně sedí i po více vyprání! :-)
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Kateřino, jste skvělým důkazem potvrzující kvalitu našich triček, která se nemění i po několika vyprání. Děkujeme! :) Anička
T Avatar autora Tomáš | 2.12.2021
Skvělý výrobek, fajn komunikace, rychlá dodávka. Trika sedí, drží tvar i barvu. Díky za to. :-)
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 26.4.2022
Dobrý den Tomáši, jsme rádi, že jsou Vaše trička stále jako nová a Vy je můžete vesele nosit dál. Děkujem! :) Anička
Avatar autora | 27.11.2021
+ rychlost

T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 21.4.2022
Dobrý den, těší nás, že jste byl s rychlostí dodání spokojen. Děkujeme
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
x

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení