Hodnocení obchodu

4,9 203 hodnocení
5
194x
4
6x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.5.2024
K Avatar autora Kristýna | 8.5.2024
Skvělá trička pro vysoké
K Avatar autora Klára (Administrátor) 22.5.2024
Dobrý den, Kristýno, jsme rádi, že oblečení padne a líbí se :) Klára z TallGuys
H Avatar autora Hana | 2.5.2024
Naprosto spokojená. Neskutečná rychlost dodání. Zakoupené tepláky jsou skvělé, materiál super, kvalitně ušité.
K Avatar autora Klára (Administrátor) 22.5.2024
Dobrý den, Hano, moc děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že Vám naše oblečení dělá radost, jelikož to dělá radost zase nám. Hezký den, Klára
JR Avatar autora Jan Rosecký | 28.4.2024
Konečně někdo dělá praktické a kvalitní hadry ! Dík za kraťasy atd .
K Avatar autora Klára (Administrátor) 22.5.2024
Dobrý den, Honzo, moc děkujeme a věříme, že naše oblečení bude dělat jenom radost :) Klára z TallGuys
Avatar autora | 22.4.2024
velmi rychlé vyřízení a odeslání objednávky
Avatar autora | 21.4.2024
+ Rychlé odeslání zboží, kvalitní a příjemná trička, velký výběr barev a střihů.

Avatar autora | 14.4.2024
+ Rychlé, skvělé, milé balení a krásná gift card

Perfektní trička, která mi konečně sedí! TallGuys stojí vážně za to!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Jardo, moc děkujeme za recenzi a jsme rádi, že vše perfektně sedí. Moc si toho vážíme! :) Hezký den, Klára
Avatar autora | 13.4.2024
+ Unikátní nápad
+ Funguje i pro ne příliš (spíš normálně) vysoký chlapy
+ Kvalita produktů
+ Různorodost

Škoda, že nemají trička s potiskem
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste spokojený. Trička s potiskem máme dvě, a to z limitované edice (https://www.tallguys.cz/prodlouzena-limitka-x-ocko-tricko/). Každopádně si zakládáme na minimalismu, a tak u nás výraznější potisky nenajdete. Snad Vám budou dělat radost i naše obyčejná trička :) Hezký den, Klára
Avatar autora | 13.4.2024
+ Super střih. Prodloužená délka.
+ Příjemný materiál
- Trochu vyšší cena

My co jsme vysociz, tak dokážeme tuto značku ocenit. Normálně není možné sehnat velké tričko, které není široké. Ta mě super. Mám už dvě trička a mikinu a stojí to za to.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Petře, moc děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že Vám naše oblečení dělá radost a krásně sedí. Hezký den, Klára
ZD Avatar autora Zdenka Dubcová | 8.4.2024
Maximální spokojenost, trička jsou úžasné a sedí krásně na postavě. Syn byl nadšený nečekal takovou kvalitu.Za nás super. Příště určitě nakupujeme zase u Vás. Děkujeme
K Avatar autora Klára (Administrátor) 15.4.2024
Dobrý den, Zdenko, to moc rádi slyšíme! Vaše spokojenost je naše velká radost :) Hezký den
M Avatar autora Marek | 26.3.2024
Vkusne, prakticke a pohodlne pro kazdy den. Velka moznost velikosti, hlavne prodlouzene delky je pro me velky luxus.
K Avatar autora Klára (Administrátor) 2.4.2024
Dobrý den, Marku, děkujeme za Vaši recenzi, moc si toho vážíme a jsme rádi, že jste spokojený :) Hezký den, Klára z TallGuys
Avatar autora | 25.3.2024
Manzel je velice spokojeny.Prijemny materiál, perfektni střih pro vyšší muže. Nevýhoda ze se neda prát na vic než 30 tak ze se casem u nas mění velikost
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Jano, jsme moc rádi, že jste Vy i manžel spokojení. Bohužel přírodní materiál sebou nese i nevýhodu, že je doporučováno jej prát na 30°C. Díky tomu se Vám materiál nesrazí a udrží si svou kvalitu a měkkost na dlouhá léta. Hezký den, Klára z TallGuys
Avatar autora | 23.3.2024
Vše výborné, jen bych ocenil logo na teplácích, které jsem si objednal. TallGuys mají logo krásné a rád bych se spolu s nimi na produktu chlubil
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Honzo, jsme rádi, že vše proběhlo hladce. Skrze logo už se Vám ozval náš pan majitel, tak věříme, že je vše v pořádku a doufáme, že oblečení bude dělat jen radost :) Hezký den, Klára z TallGuys
Avatar autora | 18.3.2024
Rychle dodání, trička vyrobena z kvalitního materiálu, a opravdu dlouhá
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, jsme rádi, že vše proběhlo hladce a že sedí jak má. Doufáme, že oblečení bude dělat jen radost :) Hezký den, Klára z TallGuys
Avatar autora | 18.3.2024
Veškeré služby 100%
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Petro, moc děkujeme a věříme, že naše oblečení bude dělat jenom radost :) Klára z TallGuys
Avatar autora | 6.3.2024
Slušivé oblečení
K Avatar autora Klára (Administrátor) 18.3.2024
Dobrý den, jsme rádi, že oblečení padne a líbí se :) Klára z TallGuys
MJ Avatar autora Martin Juza | 4.3.2024
16.2. jsem objednal a zaplatil veci za 6000kc. Prisel mi potvrzovaci email, ze je objevnavka zaplacena a vsechno je v poradku. Dnes je 3.4., na telefon uvedeny v emailu nikdo nereaguje a podle stavu objednavky jeste nebyla ani odeslana.
R Avatar autora Radek (Administrátor) 7.3.2024
Dobrý den pane Jůza, jak jsem Vám již zmínil po telefonu i emailu. Objednal jste si zboží, které nebylo skadem a byla u něj zobrazena "doba dodání 1-3 týdny". Dále nás omluvte, že nejsme na telefonu 24/7. Ihned další den jsem vám odpověděl na vaše zprávy a celou situaci vyřešil částečným odesláním vaší objednávky - zboží, které již na skladě bylo - dle obchodních podmínek odesíláme objednávku jakmile je celá skladem. Poslední část objednávky bude expedována, jakmile dorazí na sklad z výroby. Přeji hezký den Radek
Avatar autora | 1.3.2024
Avatar autora | 23.2.2024
+ Kvalitní zboží
+ Rychlé vyřízení objednávek

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Slávko, jsem rádi, že vše proběhlo hladce a jste spokojená :) Hezký den, Klára z TallGuys
Avatar autora | 16.2.2024
+ Myslí na vysoké osoby
+ Výběr z barev

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, vysocí jsou určitě naši prioritou a dělá nám radost jim dělat život jednodušší s našim oblečením. Děkujeme za recenzi :) Přeji hezký den, Klára z TallGuys
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.