Hodnocení obchodu

5,0 73 hodnocení
5
71x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kamil | 31.1.2023
M Avatar autora Markét | 30.1.2023
Velmi, kvalitní materiál, krásné barvy, perfektně sedí. Díky
P Avatar autora Pavel | 30.1.2023
Moc
E Avatar autora Eva | 30.1.2023
Spokojenost, triko z vynikajícího materiálu, krásná barva, odpovídá vyobrazení. Velikost odpovídá velikostní tabulce
Avatar autora | 30.1.2023
DH Avatar autora Dana Hájková | 30.1.2023
Naprostá spokojenost. Manžel měl donedávna problém sehnat triko, protože má široká ramena a dlouhé ruce. Jako vánoční dárek jsem mu proto "vygůglila" triko od vás...a trefa! #e20# Sedlo mu dobře a už se doptával na další v jiné barvě. Díky, že jste! #e20#
M Avatar autora Martin | 30.1.2023
Tak nějak už nenosím žadný jiný trika, perfektně sedí, konečně mně netáhne na záda:) jsem spokojený.
T Avatar autora Tomas | 30.1.2023
Rychle dodani, moderni baleni, poukazka na slevu na jako darek k dalsimu nakupu.
TP Avatar autora Tomáš Pindur | 29.1.2023
Super eshop s kvalitními produkty! #e526##e12#
Avatar autora | 27.12.2022
+ kvalitni trika pro vysoke kluky

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den, je to přesně tak ;) Děkujeme Anička
Avatar autora | 27.12.2022
+ Obchod: stručně, jasně, rychle
+ Zboží: krásné, příjemné, pohodlné
+ Konečně oblečení pro mého muže 204 cm
- Chybí mi tlačítko na upozornění naskladnění nedostupného zboží. Jinak absolutně NIC

Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den Lenko, jsme moc rádi, že jste spokojená s produkty a našla jste trička pro vysoké muže. Tlačítko, které zmiňujete na e-shopu máme, omlouváme se, že nebylo tak přehledné. Zapracovali jsme na jeho viditelnosti. :) Děkujeme a mějte hezký den Anička
Avatar autora | 25.12.2022
Koupila jsem trika u Tallguys manželovi na Vánoce. Má 205cm (110kg) a nemůže sehnat triko, které by mu bylo dost dlouhé, a když už je aspoň po poutka na riflích, tak je hrozně široké. Letos měl teda na Vánoce jen jedno přání- padnoucí triko. Začala jsem googlit a našla Tallguys- cena vyšší, ale riskla jsem to, koupila 4různé střihy v jeho velikosti a… NAPROSTÉ NADŠENÍ! Manžel se radoval z měkkého dárku Tak teď ještě ať nezklame kvalita materiálu/šití, ale střih pecka!!! Objednala jsem i tepláky, ale ty budeme vracet, jsou pro něj krátké
Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den Evo, vážíme si toho, že jste se s námi podělila o osobní zkušenost. Jsme rádi, že jste s manželem konečně našli, co celou dobu potřeboval. Určitě mu produkty budou sloužit dlouho. :) Mrzí nás, že mu tepláky byly krátké, můžete určitě vyzkoušet tepláky v prodloužené variantě nebo větší velikosti. Děkujeme a mějte se hezky Anička
Avatar autora | 25.12.2022
trička se super střihem
Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den, vidím, že trička sedí perfektně. Ať tedy slouží vesele dál ;) Anička
Avatar autora | 21.12.2022
+ Rychlost
+ Česká kvalita
+ Osobní přesah

Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den, moc si vážíme bodů, které považujete za pozitivní. Děkujeme Anička
Avatar autora | 6.12.2022
Velké plus za to, jak bylo tričko zabalené. Tricko mam jako darek, ktery jsem jeste nepredala. Ale myslim, ze bude manzel spokojeny.
Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den, na procesu i vzhledu balení si dáváme záležet, jsme proto rádi, že se Vám líbí. Dejte potom vědět, jak je s tričkem manžel spokojený ;) Mějte hezký den Anička
Avatar autora | 2.12.2022
+ Rychle vyřízená objednávka
+ Moc pěkné a kvalitní zboží
+ Vyrobeno v ČR

Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den,¨ těší nás, že jste spokojeni s rychlostí dodání i s produktem samotným. Dokonce si vážíte výroby v České republice! :) Děkujeme Anička
Avatar autora | 1.12.2022
+ Přestože jsem poměrně nekonfekcni postava, vše perfektně sedí

Bezva zaplněná díra na trhu, zamyslel bych se nad logem....
Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den Paolo, máme obrovskou radost, že jste našel produkty, které Vaší postavě sednou tak dokonale. Máte nápad, jak naše logo pozměnit? Děkujeme a mějte hezký den :) Anička
Avatar autora | 29.11.2022
Trička jsou velmi příjemná na nošení, i po několikerém vyprání vypadají skvěle. Jen ta cena.
Avatar autora (Administrátor) 31.1.2023
Dobrý den Šárko, jsme rádi, že jste s materiálem i střihem spokojená. Mějte hezký den Anička
E Avatar autora Eva | 27.11.2022
Manžel si velmi oblíbil tricko TG, tudíž vanocni dárek byl jasný. Super material a skvělý střih, za který se vyplatí připlatit si. Doporučuji všemi deseti!
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 16.1.2023
Dobrý den Evo, jsme rádi, že naše trička potěšily jako vánoční dárek a Váš manžel je s nimi spokojený. Děkujeme, Anička
H Avatar autora Hanka | 21.11.2022
Sice jsem koupila jako vánoční dárek, ale raději jsem nechala manžela (201 cm, 110 kg, vel.XXL) obě trika zkusit, a mohu potvrdit všechny předchozí recenze - konečně triko, které drží tvar, je dostatečně dlouhé a kvalita materiálu na omak je velmi příjemná. Bonusem je česká výroba, navíc ze Zlína, což jako Zlíňačka oceňuji dvojnásob:)
T Avatar autora TallGuys (Administrátor) 24.11.2022
Dobrý den Hanko, jsme rádi, že velikosti sedí, jak mají a splnili jsme Vaše očekávání. A zdravíme do Zlína! :) Děkujeme a mějte hezký den, Anička
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.