Dosáhni vysoko - aneb naše filozofie

Vysoké cíle, odvážné nápady, touha být stylový a přitom v pohodlí.

 

My lidé bychom chtěli všechno hned a co nejsnáze. V dnešní době by se dalo říct, že je to s přibývající leností běžné a normální. Přece bychom ale pro naše úspěchy měli tvrdě dřít, protože kdyby byly zdarma, měl by je každý. Nebylo by rozeznat, kdo za ně tvrdě dřel a bojoval, aby je získal. My podporujeme tvrdou píli a ceníme si vytrvání. Muži nosící naše trička jsou odvážní, cílevědomí a jsou si hlavně vědomi svých kvalit. Nebojte se na cestě za svými cíli a sny riskovat a zkoušet nové způsoby, protože jak už bylo někde řečeno ,,Pokud chceš dosáhnout toho, čeho jsi doposud nedosáhl, musíš pro to udělat něco, co jsi dosud neudělal.” 

Ráno dělá den, a výběr správného oblečení obzvlášť. Sami dobře víme, že máme úspěšnější den, když po probuzení víme, co na sebe, a celý den se v tom správném oblečení cítíme zkrátka příjemně. Naše vnitřní pocity se jeví i na venek a lidem okolo nás připadáme vyrovnaně a cílevědomě. Oblečení je navíc velice intimní věcí, protože se dotýká přímo naší kůže a tvoří s námi naše denní příběhy. Už při jeho samotném nákupu si představujeme, pro jakou příležitost ho využijeme, a kdo nás v něm uvidí. 

Dosahni vysoko TallGuys Radek Pilar

A pro jakou příležitost se hodí naše trička? Pro každou. Druhů máme více, takže vybírejte správně. Zakládáme si na jednoduchosti a přitom variabilnosti. Najdete u nás 3 druhy výstřihů: Óčko (klasický kulatý), Véčko (do tvaru písmene V) a Knoflíček (3 knoflíčky svisle nad sebou). Spodek trička máme také ve třech variantách: Klasický (mírně zakulacený), na boku Rozstřižený a třetí je Prodloužený (pro vysoké dlouhány). 

 

TallGuys tričko s kulatým výstřihem
ÓČKO
kulatý výstřih
TallGuys tričko s výstřihem do V
VÉČKO
výstřih do V
TallGuys tričko s třemi knoflíčky
KNOFLÍČEK
s třemi knoflíčky
TallGuys tričko střih Klasický
KLASICKÝ
175 - 190 cm
TallGuys tričko střih Rozstřižený
ROZSTŘIŽENÝ
180 - 205 cm
TallGuys tričko střih Prodloužený
PRODLOUŽENÝ
185 - 210 cm

Délku volte podle vlastní výšky, pro návod, jak ji zvolit, nemusíte sahat vysoko, najdete ho zde.  A výstřih pak již podle události, na kterou se chystáte. Knoflíček poslouží na pracovní schůzky, kdy se nechcete cítit svázaně upnutou košilí, nebo na rodinné oslavy, kdy si zase chcete šplhnout u tchýně. Óčko tvoří základ šatníku a dá se nejlépe kombinovat. Můžete si ho vzít na výlet, na pomoc s domácím úklidem, na nákup, nebo klidně pod sako, stejně jako Véčko. S ním navíc zazáříte na rande či na procházce centrem města. 

Ale samozřejmě si můžete nosit co chcete a kam chcete. Naše trička vám budou krýt záda v každé situaci. ;)

Zakladatel značky Radek Pilař se s problémem najít pro svou výšku vhodné oblečení potýkal často. Co ho nakonec vedlo k jejímu založení a proč je důležité vybrat kvalitní materiál, ve kterém se cítíte pohodlně? Bližší informace ve článku O značce

 

zakladatel-TallGuys s.r.o.-Radek-Pilař.jpg
 
 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.