5 důvodů, proč nosit prodloužená trička

Už tě unavuje nekonečné hledání trička ideálního střihu? Nehledej, právě jsi ho našel. Prodloužené tričko od TallGuys nabízí několik výhod, díky kterým si tě hned získá. Ty nejdůležitější jsme ti sepsali níže.

1. Zakryje vše, co má

Pokud jsi vyššího vzrůstu, může se snadno stát, že ti z triček běžných rozměrů polezou záda i břicho. A i když teď crop topy letí, ne každý je chce nosit. Prodloužená trička jsou jako zachránce v nouzi, protože ti poskytují potřebné krytí. Už se nemusíš bát, že bys nechtěně ukázal něco, co nechceš. Uvidíš, že se v nich budeš cítit mnohem sebevědoměji.

2. Vypadá stylově

Prodloužené tričko není jen praktickým doplňkem do šatníku, ale také způsobem, jak vyjádřit tvůj osobitý styl. Pokud máš rád klasiku, jednoduchá jednobarevná trička ti umožní vytvořit elegantní a čistý vzhled, který nikdy nevyjde z módy. V naší nabídce najdeš ale i odvážnější varianty s potisky, které tvému outfitu dodají grády. A zkrátka nepřijdou ani milovníci límečků nebo véčkových výstřihů, které sluší každému. Jsou to sice detaily, ale ve výsledku dělají hodně a tvůj outfit díky nim vynikne.

3. Podtrhne tvou postavu

Vysocí lidé jsou nepřehlédnutelní, budí respekt a v očích druhých leckdy působí atraktivně. Tak proč tento dojem ještě nepodpořit? Prodloužená trička mají tu výhodu, že opticky prodlužují tělo, čímž dodávají postavě ještě více elegance a štíhlosti. Můžeš si tak být jistý, že budeš vypadat nejen moderně, ale i sebevědomě a přitažlivě.

4. Díky své variabilitě tě nikdy neomrzí

Jeho originální, i když univerzální vzhled z něj činí kousek vhodný k mnoha různým kombinacím a vrstvení. Hodí se jak do ležérních outfitů s džíny, tak v kombinaci s formálnějšími kalhotami a sakem při speciálních událostech. Prodloužené tričko oceníš i při cvičení nebo sportu, skvěle se totiž doplňuje s tepláky i kraťasy.

5. Pohodlí nade vše

Při výrobě prodloužených triček si potrpíme na kvalitní materiály. Organická bavlna, kterou používáme, je šetrnější k pokožce díky absenci pesticidů a chemikálií. Trička z ní jsou měkčí, příjemnější na dotek a prodyšná, ideální pro všechny včetně alergiků a lidí s citlivou pokožkou. Jde o pohodlnou volbu, která zohledňuje i dopad na životní prostředí.

Tak co, dáš prodlouženému tričku od TallGuys šanci? Vyber si svého favorita a objednej si ho domů ještě dnes.

 
 
 
 
 

Článek vznikl za podpory Národního plánu obnovy - Nástroj pro oživení a odolnost (Recovery and Resilience Facility).

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.