Hledáte dárek pro vysokého muže? Máme pro vás 5 tipů

Máš ve svém okolí chlapa jako horu, pro kterého sháníš dárek? Lámeš si hlavu s tím, co mu nadělit, aby mu dárek udělal radost, opravdu jej využil a ty sis netrhla ostudu? Ať už jde o tvého přítele, kamaráda, tátu nebo bráchu, přinášíme pár tipů na dárky, které tvůj vysoký blízký jistě ocení.

1. Poukaz na masáž

Ohýbání se před nízkými rámy dveří a madly v hromadné dopravě, hrbení se před počítačem, aby na něj při práci dobře viděli – to je denní realita vysokých lidí. Není tak divu, že mohou trpět bolestí zad. Poukaz na masáž je skvělým dárkem, který jim umožní se jich zbavit a trochu se uvolnit. Skvělou investicí je i masážní křeslo nebo masérský set pro domácí použití.

2. Oblečení

Vysocí muži v běžných obchodech s oblečením často bojují s hledáním vhodných velikostí a střihů. Usnadni svému blízkému práci a kup mu kvalitní kousek, který mu dobře padne. S prodlouženým tričkem od TallGuys nešlápneš vedle - zakryje to, co má, vypadá stylově a je ušito z té nejměkčí biobavlny. Sáhnout samozřejmě můžeš i po prodloužených mikinách nebo jiném kousku do šatníku. Pokud se ale bojíš, že se svým výběrem netrefíš druhému do noty, kup raději poukaz na nákup a nech na něm, ať si sám vybere, co mu padne do oka.

3. Extra dlouhá přikrývka

Není nad praktické dárky! Většina klasických přikrývek je pro nadprůměrně vysokého muže příliš krátká a spát s nohami vyčuhujícími ven není zrovna nepříjemnější zážitek. Co mu zkusit zpříjemnit spánek nákupem nadstandardně dlouhé přikrývky, do které se spokojeně zabalí a užije si tak ničím nerušený spánek? A pokud se chceš pořádně rozšoupnout, kup rovnou větší postel.

4. Prodloužené ručníky

Přijdou podobně vhod jako delší přikrývka. Ručníky standardních rozměrů jsou pro vysoké jedince nedostačující, protože se s nimi nemohou pořádně utřít. Jako řešení se nabízí právě nákup prodloužených osušek, ideálně z froté, které je extra savé a jemné. Vyber k tomu nášivku se jménem na míru a dárek přímo pro něj máš vyřešený.

5. Stojan na monitor

Pokud tvůj blízký tráví hodně času před počítačem, dost možná se musí neustále hrbit, aby na něj dobře viděl. To ovšem může vést k nepříjemným bolestem krku a zad. Stojan na monitor je jako stvořený pro to, aby mu usnadnil život. Díky němu si může nastavit svůj monitor nebo notebook na úroveň očí, což mu pomůže sedět vzpřímeně a zbavit se bolavých zad. Dobrou službu udělají i speciální kancelářské židle.

Výška není žádným omezením pro tvůj osobní styl. Naopak, můžeš ji vnímat jako svůj unikátní charakteristický rys. Věř si a buď hrdý na svou jedinečnou postavu. Protože neexistuje lepší módní doplněk než dobré sebevědomí.

 
 
 
 
 

Článek vznikl za podpory Národního plánu obnovy - Nástroj pro oživení a odolnost (Recovery and Resilience Facility).

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.